BB Elektro ble startet som et personlig selskap i 1993. I 1996 ble det gjort om til aksjeselskap med Bjørn Bakke som eier og daglig leder.

Vi har vårt kontor i Oslo og dekker hele Oslo og nærliggende kommuner, spesielt Lørenskog, Skedsmo og Nittedal.

Vi er et veletablert firma med 6 medarbeidere. De fleste av oss har vært i bransjen i mange år. Til sammen har vi rundt 100 års erfaring med installasjoner, feilsøking og reparasjoner i elektriske anlegg.

BB Elektro AS er medeier i elektrikerkjeden Elkonor som består av mer enn 100 selvstendige installasjonsbedrifter spredt over hele landet. Dette samarbeidet gir oss tilgang til betydelig erfaring og kompetanse, samt ressurser til å løse de fleste oppgaver og utfordringer.

Vårt mål har alltid vært å gjøre det trygt og enkelt for våre kunder, ved å yte god personlig service, levere høy kvalitet på våre arbeider, og ha gode reklamasjons- og garantiordninger.

Våre kunder skal føle trygghet for at vi er der også neste gang de trenger elektriker, eller hvis det skulle oppstå feil på leverte produkter eller utførte installasjoner. BB Elektro AS har en solid økonomi, noe som gir trygghet for fremtiden, både for kundene og medarbeiderne.

Våre ansatte i BB Elektro AS holdes løpende oppdatert på lover og forskrifter, slik at vi og våre kunder kan være helt trygge på at at alt gjøres med høye krav til kvalitet og sikkerhet, og innenfor de lover og forskrifter som gjelder.

Vi vil svært gjerne høre fra deg, enten du ønsker mer informasjon om BB Elektro AS, eller du ønsker å benytte våre tjenester

Din fastelektriker

Gammelt El-anlegg?

Mange boliger har el-anlegg som ikke er tilpasset dagens forbruk og behov.
Det kan føre til økt forbruk og kan også være brannfarlig.
Les mer


Hvorfor Fastelektriker?

Din Fastelektriker vil kontrollere boligens elektriske anlegg og gi deg råd om hva du må og bør utbedre for å få en trygg bolig.
Etter første kontroll vil din Fastelektriker følge boligen din og vite hva du trenger å utbedre og når.
Les mer


Gode råd

Fastelektrikeren kan gi deg gode råd om sikkerhet, strømsparing, belysning, oppvarming og hva du bør og kan gjøre for å få en tryggere, triveligere og smartere bolig.
Les mer


Alle Fastelektrikere er medlem i NELFO - din garanti for trygghet og kvalitet


Kontakt oss

Kontakt oss

BB Elektro AS     /     Østre Akervei. 215     /     0975 Oslo     /     org.nr 976000390

Utviklet av Imaker as