Din faste elektriker

I BB Elektro bestreber vi oss på at du skal ha din faste elektriker som kjenner ditt el.anlegg og dine ønsker og behov. Det betyr at vi så langt det lar seg gjøre sender den samme elektrikeren også neste gang du har behov for våre tjenester.

Vi er stolte av at vi har elektrikere som har hatt de samme kundene i mange år!

Det er imidlertid du som kunde som bestemmer – det viktigste for oss er at du er fornøyd. Hvis du ønsker å bytte elektriker, så ordner vi det, uten hard feelings!

Hvorfor fast elektriker?

Din faste elektriker blir kjent med deg og ditt el.anlegg og kan da oftest løse ting mere effektivt i godt samspill med deg som kunde.

Våre medarbeidere setter sin ære i å ta godt vare på sine faste kunder, og strekker seg da gjerne litt ekstra for at du som kunde skal bli fornøyd.

Gode råd

Din faste elektriker kan gi deg gode råd om sikkerhet, strømsparing, belysning, oppvarming og hva du bør og kan gjøre for å få en tryggere, triveligere og smartere bolig.

Dette gjelder selvsagt også hvis du skal pusse opp, rehabilitere, bygge om, modernisere eller flytte til et annet sted for den saks skyld.

Team

I BB Elektro er vi imidlertid også et godt sammensveiset Team med betydelig erfaring og kompetanse som stiller opp og hjelper hverandre, slik at våre felles ressurser blir brukt til det beste for våre kunder.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.