Om oss

BB Elektro ble startet som et personlig selskap i 1993. I 1996 ble det gjort om til aksjeselskapet
BB Elektro Bjørn Bakke AS.

BB Elektro har kontor i Oslo og dekker hele Oslo og nærliggende kommuner.

Vi er et veletablert firma med 7 dedikerte og kompetente medarbeidere som hver dag bestreber seg på å gi våre kunder gode råd og den beste service.

BB Elektro er medeier i elektrikerkjeden Elkonor som består av 200 selvstendige elektrikerbedrifter spredt over hele landet. Dette samarbeidet gir oss tilgang til betydelig erfaring og kompetanse, samt ressurser til å løse de fleste oppgaver og utfordringer.

Vårt mål har alltid vært å gjøre det trygt og enkelt for våre kunder, ved å yte god personlig service, levere høy kvalitet på våre arbeider, og ha gode reklamasjons- og garantiordninger.

BB Elektro sine kunder skal ha trygghet for at vi er der også neste gang de trenger elektriker, eller hvis det skulle oppstå feil på leverte produkter eller installasjoner. Vi har en solid økonomi, noe som gir trygghet for fremtiden, både for kundene og medarbeiderne.

Alle ansatte i BB Elektro holdes løpende oppdatert på lover og forskrifter, slik at vi og våre kunder kan være helt trygge på at alt gjøres med høye krav til kvalitet og sikkerhet, og innenfor de lover og forskrifter som gjelder.

Vi vil gjerne høre fra deg, enten du ønsker mer informasjon om BB Elektro, eller om du ønsker å benytte våre tjenester.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.